De podcast die bijna een miljoen keer is gedownload

celine charlotte podcast headphones

Find out why.

Luister op iPhone
Luister op Spotify

Onderwerpen zijn heel persoonlijk en variëren van businesstips tot ayahuasca-avonturen. Ongeveer 70.000 mensen luisterden al naar de afleveringen, en de podcast heeft meer dan 240 '5-sterren beoordelingen' gekregen.

"Ik luister normaal nooit podcasts...maar die van jou is geweldig."


DE PODCAST


Celine Charlotte Podcast


Als je gek bent op zelfontwikkeling en graag nieuwe dingen leert, is de podcast voor jou.

 

LUISTER NU  →

Uitgelichte Episodes


Heb je het gevoel dat je 'vast' zit? Je iets nieuws wilt beginnen maar snapt niet hoe? ik heb een aantal keer in mijn leven de boel flink omgegooid, in deze podcast deel ik hoe ik dat doe. 


Podcast

#08 Ayahuasca deel 1 - De Engste Nacht Van Mijn Leven

Ik ben een week naar de jungle gegaan om daar vier nachten achter elkaar ayahuasca te drinken, een hallucinerende thee. Dit is het verslag in geuren en kleuren ;)


Podcast

#03 Hoe ik in 2 jaar tijd 20.000 volgers kreeg op Instagram

Ik ging van 60 naar 20.000 instagram volgers binnen twee jaar. Hoe durfde ik over de drempel te stappen om zichtbaar te worden online? Wat betekent een goede vlog maken?


Podcast

#32 Hoe ik mijn miljoenenbedrijf bijna de afgrond inhielp

2023 was niet mijn beste jaar, en in deze podcast neem ik je mee in een aantal foute business beslissingen, obstakels en een persoonlijke reis. Wat heb ik geleerd van mijn fouten?


Podcast

#22 Hoe ik perfectionisme afleerde


Ik praat over de grens tussen perfectionisme of gewoon slecht werk. Hoe weet je wanneer het nog niet goed genoeg is, en wanneer is iets faalangst?

OVER CELINE CHARLOTTE  →