Inhuren als spreker

Bekijk de trailer van Charlotte als spreker.

Dit is hoe het werkt

Je kan me virtueel of 'in het echt' inhuren.

Zoals met een sessie via Zoom.

Prijs is 4.000 euro (ex btw) voor 60 minuten spreken.

Bij kleine groepen maakt mijn team soms afspraken voor het gratis verstrekken van één van mijn masterclasses aan jouw deelnemers, vraag naar de mogelijkheden ervan.

Ik geef alleen Q&A's op thema:

Dat betekent 15 minuten inleiding van mij in het onderwerp van keuze (dat thema bepalen we in overleg), en dan een Q&A van max 45 minuten.

Soms wijk ik hier in overleg vanaf en verzorg ik een talk.

Deze thema's worden het vaakste gekozen: geld, mindset, online marketing, Instagram, verkopen via socials, efficient werken en ondernemen.

denk producties logo

Gouden Combi

"Charlotte heeft de gave om de allerbeste tips te destilleren uit haar ervaring als ondernemer, en het aanstekelijke enthousiasme om mensen écht aan het denken te zetten. Een gouden combi."

Enthousiaste reacties

"We kregen van het publiek hele enthousiaste reacties op je verhaal."

Puurheid en transparantie

''Charlotte weet de hele zaal mee te krijgen in haar enthousiasme. Haar puurheid en transparantie werd erg gewaardeerd door het publiek. Door haar toegankelijkheid lijkt het alsof je haar al jaren kent.''

FAQ


Wie bedenkt de vragen van een Q&A met Charlotte?
Sommige event organisatoren vinden het leuk hun deelnemers zelf vragen te laten stellen, soms zijn de vragen al van te voren verzameld door de host en worden ze tijdens de sessie aan me gesteld. Je hoeft ze niet van te voren in te sturen.

Kan ik Celine Charlotte vragen als gast-expert in mijn online cursus?

Ja, dat gebeurt regelmatig. Je kunt alleen qua promotie en herverkoop niet alles zomaar doen, bekijk daarvoor even de regels rondom promotie. Je kunt hier rechtenvrije afbeeldingen vinden.

Spreekt Celine Charlotte ook gratis?

Nee, sorry. Er is heel veel gratis content te vinden online, zoals de populaire podcast.

Meer info over Celine als spreker?

Dat kan, leuk! Stuur even een mailtje, het team mailt je binnen 24 uur terug. Zet er even handige dingen in zoals de datum, tijd en aantal aanwezigen, en het thema waar je Celine Charlotte graag over wilt horen spreken.

Kijk hier voor de algemene voorwaarden en hier voor de afspraken qua promotie.

Mail nu naar team  →